Schrijf je in voor de barbecue

CIMG3642Tijdens het Startweekend van 2019 is er de mogelijkheid om gezellig met z’n allen te barbecueën! Tijdig aanmelden is fijn voor de slager en organisatie 😉

Inschrijven voor de barbecue op zaterdag 7 september kan direct hieronder! Opgeven kan ook door te mailen naar pknstartweekend@live.nl, via de inschrijflijsten (die liggen vanaf zondag 21 juli in De Brink en in ’t Kerkheem) of door te bellen naar 0318-842062. Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 1 september.

De gezamenlijke maaltijd tijdens het Startweekend is altijd ongekend populair, dat is gebleken uit het feit dat het aantal aanmeldingen de afgelopen jaren ieder jaar nog steeds toeneemt. Vegetariër? Geef het aan in het veld ‘Vragen/opmerkingen’. Betalen voorafgaand de barbecue, graag gepast.

Prijs volwassenen: € 7,50.
Prijs kinderen (t/m 12 jaar): € 2,50. Er is gratis limonade!

 

 

* Het is mogelijk dat er tijdens de activiteiten van het PKN Startweekend zoals genoemd op deze website beeldopnames worden gemaakt door de organisatie. Deze beeldopnames kunnen worden gebruikt voor publicitaire doeleinden, zoals bijvoorbeeld op Startweekend.nl en Facebook.com/pknstartweekendbennekom of andere middelen om het PKN Startweekend te promoten. U kunt uiteraard voorafgaand of ter plekke (de fotograaf) kenbaar maken of u al dan niet gefotografeerd wenst te worden. Wilt u graag dat wij een foto uit voorgaande jaren verwijderen? Stuurt u dan een mail naar pknstartweekend@live.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s